in

بامزهبامزه بی نظیربی نظیر

7 اشتباه متداول در رابطه عاشقانه

7eshtebah e motedavel dar rabete asheghane

بودن در یک رابطه آرامش بخش آرزوی همه جوون هاست ولی گاهی اشتباه در رابطه عاشقانه موجب میشه که رابطه های عاطفی با مشکلات جدی روبرو بشه. ممکنه یه اتفاق کوچیک در نظر طرف مقابل اشتباهی بزرگ و غیر قابل بخشش باشه. هر چند رفته رفته شناخت بیشتری پیدا می کنی و خصوصیات اخلاقی طرف مقابل رو بهتر می شناسی ولی انجام اشتباه در رابطه عاشقانه می تونه همه تلاش ها رو نابود کنه. در این مطلب می خوام در مورد بدترین اشتباه در رابطه عاشقانه بگم که خیلی از افراد ندونسته اون رو انجام میدن.

انجام این اشتباهات می تواند بهترین رابطه ها را با مشکل روبرو کند

1-تعهدات اجباری

اشتباه در رابطه عاشقانه

هر تعهدی باید قلبی باشه. عاشقانه ترین روابط هم اگر بخواد تعهدی رو به اجبار برای طرف مقابل ایجاد کنه خوشایند نیست. هیچکس دوست نداره متعهد به انجام کاری از روی اجبار، ترس، تنهایی و….. بشه.

2- تغییر در خود واقعی

ایجاد یک رابطه عاشقانه

برای ایجاد یک رابطه باید تا حدودی انعطاف پذیر بود ولی اگر قرار باشه اعتقادات، ارزش ها،افکار، احساسات، اهداف و… رو تغییر بدهی باید بدونی که این رابطه از اساس اشکال داره.

3-شک و تردید

عدم اعتماد در رابطه

شروع یک رابطه بر پایه عدم اعتماد نتیجه خوبی نخواهد داشت. اگر بنابر هر دلیلی به کسی که قراره شریک زندگی ات باشه شک می کنی باید از این رابطه بیرون بیایی. باید اعتماد رو ستون یک رابطه احساسی و عمیق قرار بدی. مطلب خصوصیت مردان خیانت کار  در همین رابطه نوشته شده.

4-تصمیم گیرنده نهایی

روابط خانوادگی نزدیک

یک اشتباه در رابطه عاشقانه که بسیار هم رایج شده اینه که در شروع آشنایی طرف تصمیمات مهم رو به تنهایی می گیره و تو هیچ نظری ابراز نمی کنی. زوجینی که سال ها عاشقانه در کنار یکدیگر زندگی کرده اند به طور مشترک در همه امور مشورت و تصمیم گیری می کنن.

5-مقصر همیشگی در روابط

مقصر همیشگی در رابطه

اگر همیشه طرف، تقصیرات رو به گردنت بندازه و تو رو مسئول همه اتفاقات ناخوشایند زندگیش بدونه، فکر نکن که واقعا مقصری و برای توجیه دست به هر کاری نزن. ارتباطی که همیشه یکی مقصر و دیگری حق به جانب باشه مثل سم وارد زندگی میشه.

6-وابستگی،  اشتباه در رابطه عاشقانه

وابستگی، اشتباه در رابطه عاشقانه

طبیعیه که طرف رو خیلی دوست داشته باشی و برای دیدنش لحظه شماری کنی ولی وابستگی بسیار شدید به طوری که تنهایی نتونی هیچ کاری رو انجام بدی کار صحیحی نیست. روابطی که بر پایه وابستگی شکل بگیرن از نظر روانی سالم نیستند.

7-برنده و بازنده

روابط زندگی عاشقانه

یک رابطه خوب، منطقی و صادقانه نتیجه برد-برد برای هر دو طرف داره. اگر همیشه یکی پله های ترقی برای دیگری باشه خودش بازنده میشه. از دیگری پلی برای پیشرفت ساختن هم یک رابطه احساسی رو با شکست روبرو می کنه. روابطی که بر اساس موقعیت مالی، اجتماعی و …. طرف شکل بگیره چیز خوبی از آب در نمیاد.

وجود اشتباه در رابطه عاشقانه به معنی قطع رابطه نیست بلکه هدف اینه که اشتباه رو بشناسی و تا دیر نشده جلوش رو بگیری که بزرگتر نشه. برخی از اشتباهات رو میشه همون شروع زندگی اصلاح کرد ولی در بعضی موارد باید به کل بی خیال اون رابطه شد. آیا تجربه ای از یک رابطه که بر پایه یک اشتباه شکل گرفته داری؟ بعضی مواقع احساسی که داری واقعا عشق نیست…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسنده: افسانه رجب پور

افسانه هستم فعال،پر انرژی و علاقه مند به جستجو . از خوندن نظرت راجع به پست هام خوشحال میشم. اگه به موضوع خاصی علاقه مندی کافیه به من بگی تا در موردش از همه پرس و جو کنم و بهترین رو برات بنویسم .