سیستم عامل اندروید یکی از محصولات بنیادی شرکت گوگل هست که بعنوان یک سیستم عامل شناخته شده برای گوشی ها کاربرد داره. لذا بسیاری از کاربردهای این سیستم عامل بر مبنای سرویس های گوگل اجرا میشه. یکی از مهترین سرویس های گوگل سرویس Google Play هست. با راه اندازی گوگل پلی مارکتی پر از بازی و برنامه با نام گوگل استور در اختیار کاربر قرار می گیره. همچنین اپلیکیشن های دیگری چون Google play Music, Google newsletter, Google Play و… برنامه و سرویس های دیگه که برای استفاده از اونها باید بروزرسانی گوگل پلی حتماً انجام بشه. یکی دیگه کاربردهای مهم گوگل پلی چک کردن لایسنس برنامه ها و بازی های پولی هست که در صورت شکسته شدن کد لایسنس یا دور زدن قوانین کپی رایت به کاربر اخطار لازم رو نشون میده. اما سرویس گوگل پلی هم مثل همه ی سرویس ها و اپلیکیشن ها برای کارکرد صحیح گاهی نیاز به بروزرسانی یا آپدیت پیدا میکنه که بنا به دلایل مختلفی ممکنه بروزرسانی گوگل پلی به درستی انجام نشه. در ادامه به بررسی روش های بروزرسانی گوگل پلی می پردازم.
در نت نظر بخون: معرفی محبوبترین اپلیکیشن ها
انواع روش های بروزرسانی گوگل پلی
روش اول: بروز رسانی گوگل پلی از طریق گوگل استور
یکی از روش های رایج آپدیت گوگل پلی استفاده از مارکت گوگل استور هست. برای انجام این کار کافیه داخل مارکت منوی کاربری رو باز کنی و به قسمت My Apps & Games بری و در تب Updates گوگل پلی رو بروز کنی. یادآوری می کنم این روش زمانی کاربرد داره که گوگل پلی فعلیت خیلی قدیمی نشده باشه چون در این صورت اصلا اجرا نمیشه که بتونی آپدیتش کنی.
همچنین اگه بدلیل تحریم ها دسترسی به این روش مقدور نبود به روش دوم که در ادامه بهش اشاره می کنم عمل کن.
در نت نظر بخون: راهنمای خرید گوشی اندرویدی
روش دوم: بروزرسانی گوگل پلی از سایت های دیگه
بسیاری از سایت های ایرانی و خارجی که مخصوص دانلود انواع اپلیکیشن و بازی هستن، آپدیت های جدید گوگل پلی رو هم برای دانلود قرار میدن. برای انجام اینکار کافیه به یکی از این سایت های معتبر مراجعه کنی و نسخه گوگل پلی مربوط به گوشیت رو دانلود و نصب کنی. چیزی که در انتخاب نسخه مناسب باید بهش توجه کنی، نوع سخت افزار گوشی ، نسخه اندروید و رزولوشن صفحه گوشی هست. مثلا ممکنه اندورید گوشیت 4.0.4 باشه و چیپ سخت افزاری گوشیت از نوع Snap Dragon باشه. بنابراین طبق این اطلاعات باید نسخه صحیح مربوط به گوشی رو تهیه و نصب کنی.
نکات مهم در بروزرسانی گوگل پلی
- برای تشخیص مشخصات فنی گوشی مثل نسخه اندروید، سخت افزار، رزولوشن و.. میتونی از اپلیکیشن cpu-z استفاده کنی.
- گوگل پلی یک سرویسه و ممکنه بعد از نصب نیاز به ریستارت کردن گوشی باشه بنابراین بعد از نصب حتماً یکبار ریستارت کن.
- در بعضی از گوشی ها ممکنه در حین بروزرسانی گوگل پلی ، گوشی به در حالت Boot Mode یا Safe Mode قرار بگیره و عملیات نصب رو انجام بده. بهتره در این مواقع حتماً گوشیتون به شارژر وصل باشه چون ممکنه عملیات بروزرسانی گوگل پلی کمی طول بکشه.
در نت نظر بخون: بهترین برنامه های ویرایش عکس در گوشی
ممنونم از اینکه تا انتهای مطلب رو مطالعه کردی و امیدوارم که مشکلت بتونه حل کنه. اگه نظری یا پیشنهادی برای بهتر شدن این مطلب داری منتظر شنیدنش هستم.
بروزرسانی گوگل پلی
ممنونم بسیار عالی بود با تشکر