in

ویزای پنج ساله کانادا چیست؟

visaye panj saale Canada chist

ویزای پنج ساله کانادا چیست؟ ویزای مولتی کانادا نوعی ویزا است که با داشتنش میتونی بیشتر از یکبار به کانادا رفت و آمد کنی. جالبه بدونی در اصل این ویزا ۱۰ ساله است اما چون پاسپورت ایرانی ها ۵ سال اعتبار داره به این علت بهش ویزای پنج ساله کانادا گفته میشه. برای اینکه بتونی اطلاعات دقیقی در مورد ویزای پنج ساله کانادا داشته باشی پس بهتره با این مطلب همراه باشی.

معرفی و آشنایی با نحوه اخذ ویزای مولتی پنج ساله کانادا

ویزای پنج ساله کانادا چیست؟

یکی از مزیت های ویزای پنج ساله کانادا این است که میتونی بیشتر از یکبار به کانادا سفر کنی! یعنی اعتبار ویزا بیش از یکبار است. البته باید بدونی که این نوع ویزا تا یه ماه قبل از باطل شدن پاسپورت دارای اعتباره. اگه تمایل داری تا شانست رو برای گرفتن ویزای پنج ساله کانادا امتحان کنی و از شرایطش آگاه بشی پس با ادامه مطلب همراه باش.

چجوری میشه ویزای پنج ساله کانادا اخذ کرد؟

چجوری میشه ویزای پنج ساله کانادا اخذ کرد؟

برای تقاضای ویزا میتونی از چند طریق اقدام کنی. ویزای یک بار ورود (Single Entry)، ویزای چندبار ورود (Entry Multiple) و سوپر ویزا (Super Visa). هر نوع از این ویزا ها شرایط متفاوتی داره، در ویزای یکبار ورود فقط  یه بار میتونی وارد کانادا بشی و بعد از خروج ویزات باطل میشه.  در ویزای چندبار ورود بهت اجازه ورود و خروج چند باره رو میدن که این نوع ویزا به ویزای پنج ساله کانادا معروفه. سوپر ویزا هم برای افرادی صادر میشه که بیشتر از ۶ ماه در خاک کانادا اقامت داشته باشن. حالا با توجه به نوع ویزای درخواستیت میتونی اقدام کنی

شرایط اخذ ویزای پنج ساله کانادا چیست؟

باید در اخذ ویزای کانادا دقت کنی چون کوچکترین اشتباه در پر کردن فرم ها یا ارسال مدارک میتونه باعث بشه که از سمت سفارت کانادا ریجکت بشی! در اولین مرحله یه فرم تقاضانامه رو باید به زبان انگلیسی یا فرانسه پر کنی. در مرحله بعد، افسری که پرونده ات رو بررسی میکنه ازت یه دلیل قانع کننده میخواد تا براش در مورد انگیزه سفر به کانادا توضیح بدی. این دلیل میتونه در مورد سمینار آموزشی یا دیدار از اقوامت باشه اما به هر دلیل باید بتونی افسر ویزا رو متقاعد کنی که به هیچ وجه قصد اقامت در خاک کانادا رو نداری و حتما به کشورت برمیگردی. همچنین باید از نظر مالی بتونی هزینه های سفرت رو تامین کنی. یعنی بایستی موجودی حساب بانکی مورد قبولی داشته باشی. در نهایت با ارائه کامل مدارک میشه گفت موفق به اخذ ویزای پنج ساله کانادا میشی.

مدارک لازم برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا

مدارک لازم برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا

  •  ترجمه و ارائه کپی از کلیه صفحات شناسنامه
  • ارائه پاسپورت معتبر
  • کپی از تمامی صفحات ویزاها در پاسپورت جدید و قدیم
  • ترجمه رضایت محضری والدین برای فرندان زیر ۱۸ سال
  • ترجمه گواهی تحصیل فرزندان مجرد
  • گردش حساب ۶ ماه اخیر + نامه تمکن مالی از بانک مورد نظر (به لاتین)
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی
  • ترجمه کارت پایان خدمت
  • ترجمه سند ازدواج در صورت وجود
  • ارائه روزنامه رسمی شرکت + گواهی کار با درج سمت در آن+ آخرین فیش حقوقی برای کارمندان شاغل در آن شرکت + نامه مرخصی از شرکت محل کار
  • صاحبان شرکت:  ارائه اساس نامه و اظهارات، روزنامه اصلی، پرینت گردش حساب ۶ ماه اخیر شرکت، آخرین لیست بیمه رد شده برای تمامی کارمندان شرکت، فیش آخرین حقوق پرداخت شده کارمندان شرکت، به اضافه آخرین برگه مالیات پرداخت شده
  • ارائه جواز کسب برای مشاغل آزاد
  • ارائه پروانه بهره‌برداری برای کارخانه‌دارها و تولیدکنندگان
  • در صورت داشتن قرارداد کاری، حتما ضمیمه پرونده کنین
  • پزشکان باید کارت نظام پزشکی، پروانه مطب، لیست بیمه پرداختی برای پرسنل مطب به اضافه آخرین مالیات پرداخت شده رو ارائه بدن
  • مهندسان موظف به ارائه کارت نظام مهندسی هستن
  • بازنشستگان: حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه اخیر و کارت بازنشستگی
  • در نهایت در صورت داشتن دعوت‌نامه ارائه مدارک زیر به سفارت الزامی است: الف) مدارک مالی و شغلی فرد دعوت‌کننده، ب) اسکن کارت اقامت فرد دعوت کننده، پ) پاسپورت کانادایی فرد دعوت کننده، ت) فیش پرداخت مالیات فرد دعوت‌کننده.

به عنوان حرف آخر باید بگم که در هر سال تنها ۶ ماه حق اقامت در خاک کانادا  رو داری و بعد از ۳ ماه اقامت در خاک کانادا، بایستی به مدت ۱۵ روز خاک کانادا رو ترک کنی و بعد از مدت مقرر، دوباره اجازه داری تا ۳ ماه بعدی در خاک کانادا اقامت داشته باشی. در واقع با داشتن ویزای پنج ساله کانادا تا ۵ سال میتونی در خاک کانادا رفت و آمد کنی. راستی تو هم  دنبال اخذ ویزای پنج ساله کانادا هستی؟ به چه نتیجه ای رسیدی؟

در نت نظر بخون: کشور های بدون ویزا برای ایرانی ها کدومان؟

نویسنده: لطیفه ایری

لطیفه هستم. یه دختر فعال و پر جنب و جوش. علاقه زیادی به نویسندگی دارم و یکی از بلاگر های نت نظر هستم. عاشق هیجان و یادگیری مطالب به روز هستم. خوشحال میشم اگه مطالبی که نوشتم رو بخونی و نظرت رو بهم میگی و باعث افتخاره اگه پیشنهادی داری باهام در میون بذاری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برج‌های کج جهان

برج‌های کج جهان – لیست ۱۰تایی

معرفی معروف ترین سرآشپزهای دنیا

معروف ترین سرآشپزهای دنیا – لیست ۱۰تایی