in

زندگینامه ایلان ماسک

Elon musk biography

با زندگینامه ایلان ماسک آشنا هستی؟ ماسک نماد جاه‌طلبی برای دنیای آینده‌ست. او فیلسوفی از دنیای تکنولوژی هست که قصد داره زندگی انسان‌ها رو تغییر بده. ایلان ماسک صاحب شرکت‌های بزرگ تسلا و اسپیس ایکس هست. مانند هر فرد موفق دیگه‌ای در زندگینامه ایلان ماسک با تلاش‌ها، شکست‌ها و موفقیت‌های بسیاری روبه‌رو می‌شیم. شخصیت منظم، متفاوت و علاقه او به رسانه‌ها و دوست داران دنیای تکنولوژی، ایلان رو به شخصیتی محبوب در بین مردم تبدیل کرده. در ادامه با زندگینامه ایلان ماسک آشنا خواهی شد.

زندگینامه ایلان ماسک

زندگینامه ایلان ماسک

کودکی و نوجوانی

ایلان ماسک در سال ۱۹۷۱ در آفریقای جنوبی به دنیا اومد و دوران کودکی و نوجوانی‌اش رو در همین کشور سپری کرد. مادر او یک مدل کانادایی بود و پدرش مهندس الکترومکانیک اهل آفریقای جنوبی. وقتی‌ که ایلان ۱۰ ساله شد، پدر و مادرش از یک‌دیگر جدا شدند و ایلان اغلب اوقات رو با پدرش سپری می‌کرد.

در زندگینامه ایلان ماسک اشاره شده که در سن 9 سالگی، اولین کامپیوتر شخصی خودش یعنی مدل Commodore VIC-20 رو خریداری کرد. او بسیار علاقه‌مند به برنامه نویسی بود و خیلی زود یادگیری اون رو به تنهایی شروع کرد. او در سن ۱۲ سالگی موفق شد اولین نرم‌افزار خودش رو که یک بازی کامپیوتری به نام Blastar بود به فروش برسونه و مبلغی حدود ۵۰۰ دلار دریافت کرد.

پدر او پسرش رو فردی درون‌گرا معرفی می‌کنه و به کودکی او اشاره می‌کنه که هرگاه به مهمانی می‌رفتند درحالی که بقیه افراد به دنبال خوش‌گذرانی و حرف‌های روزمره بودند، او به دنبال کتاب‌خونه میزبان می‌رفت و ساعت‌ها وقتش رو با مطالعه پر می‌کرد.

ایلان ماسک

دوران جوانی در زندگینامه ایلان ماسک

ایلان ماسک پس از اتمام تحصیل خود برای فرار از خدمت سربازی در ارتش آفریقای جنوبی، از طریق مادرش اقامت کانادا رو به دست آورد و به این کشور مهاجرت کرد. ماسک بعد از ۲ سال تحصیل در دانشگاه کویینز، در سال 1991 این دانشگاه رو رها کرد و به دانشگاه پنسیلوانیا رفت. او در آن‌جا در رشته‌های کسب‌وکار و فیزیک، دو مدرک لیسانس گرفت.

در زندگینامه ایلان ماسک به این موضوع باید اشاره کرد که او برای ادامه تحصیل برای دکترای فیزیک انرژی به دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا رفت اما تنها دو روز آن‌جا دوام آورد. چرا که به محض ورود او به این دانشگاه، شرکت‌های اینترنتی اوج گرفتند و او تصمیم گرفت که به این موج بپیونده و اولین شرکتش رو با نام Zip2 راه انداخت.

دوران جوانی ایلان ماسک

شرکت zip2

اولین پروژه جدی در زندگینامه ایلان ماسک ، شرکت zip2 بود که یک راهنمای آنلاین برای صنعت روزنامه محسوب می‌شد که محتوای لازم برای سایت‌هایی مثل نیویورک تایمز و شیکاگو تریبون رو تامین می‌کرد. در سال 1999، یک شرکت کامپیوتری، Zip2  رو خریداری کرد. ایلان ماسک، از این معامله، 22 میلیون دلار به جیب زد. اما این تنها شروع راه ایلان ماسک بود. قدم بعدی ایلان ماسک، دنیای پرداخت‌های مالی رو دگرگون کرد.

شرکت zip2

تاسیس شرکت پی پال در زندگینامه ایلان ماسک

در سال 1999 ایلان ماسک شروع به کار روی سیستم‌های پرداخت الکترونیکی کرد که اون روز‌ها محبوبیت زیادی داشتند. با راه اندازی X.com زندگینامه ایلان ماسک وارد بخش جدیدی شد. در ماه مارس 2000، X.com با یک شرکت رقیب ادغام شد و پس از ادغام از نام X.com به PayPal تغییر نام داد و ایلان ماسک هم مدیرعامل و رئیس اجرایی اون شد.

پی پال یک شرکت خدمات مالی و پرداخت آنلاین هست. سامانه پی پال پرداخت و انتقال وجه رو از طریق اینترنت و به صورت آنی ممکن کرد و جایگزین مناسبی برای شیوه‌های سنتی انتقال وجه نقد مثل چک و حواله پولی شد و انقلابی در زمینه پرداخت به وجود آورد.

شرکت پی پال

در نت نظر بخوان: زندگینامه بیل گیتس

اسپیس ایکس

در سال 2002، چالش جدیدی در زندگینامه ایلان ماسک به وجود اومد. او کمپانی اسپیس ایکس رو با هدف تجاری‌سازی سفرهای فضایی بنیان‌گذاری کرد. اسپیس ایکس یکی از سه شرکتی هست که در آینده نزدیک برای ناسا سفینه‌های سفارشی خواهند ساخت تا جایگزین موشک‌های روسی بشن. ایلان ماسک رویای ساخت یک موشک قابل‌اطمینان نسبتا ارزان رو داشت که بتونه بارها به فضا بره و قابل‌استفاده مجدد باشه. برای همین میلیون‌ها دلار از سرمایه‌اش رو روی این کار گذاشت. قراره این کمپانی تا سال 2025 میلادی انسان رو روی مریخ پیاده کنه.

اسپیس ایکس

تسلا موتورز پررنگ‌ترین فعالیت در زندگینامه ایلان ماسک

ایلان ماسک در سال 2004 به عنوان سرمایه گذار به تسلا موتورز راه پیدا کرد و موفق شد به ریاست هیئت مدیره این کمپانی دست پیدا کنه. او در طراحی بسیاری از اتومبیل‌های این شرکت نقش داشته. لازم به ذکر هست که ایلان ماسک با داشتن بیش از 28 میلیون دلار از سهام این کمپانی بیش‌ترین سهم رو در میان همکارانش داره.

تسلا موتورز

در نت نظر بخوان: ماشین تسلا چیست؟

هایپرلوپ و سولارسیتی

یکی از جذاب‌ترین پروژه‌ها در زندگینامه ایلان ماسک ساخت یک شهر خورشیدی هست. پروژه سولارسیتی سیستم‌های تامین انرژی خورشیدی رو برای ادارات، خانه‌ها و کارخانه‌ها فراهم می‌کنه.

پروژه دیگری که در زندگینامه ایلان ماسک باید به اون اشاره بشه، هایپرلوپ هست. در این طرح کپسولی که حامل مسافران یا بار هست، با استفاده از پیشرانه‌ مغناطیسی خطی در لوله‌ای با فشار هوای بسیار کم، می‌تونه به سرعت‌هایی بالاتر از سرعت صوت دست پیدا کنه.

هایپرلوپ

اشاره‌ای به عقاید ایلان ماسک

به تنها برخی از فعالیت‌های زندگینامه ایلان ماسک پرداختیم. حال نوبت این رسیده که به سخنان ایلان ماسک درباره زندگی نگاهی بندازیم. به عقیده او احتمال اینکه ما انسان‌ها در محیط واقعیت مجازی و شبیه سازی شده از سوی موجودات هوشمند دیگر زندگی می‌کنیم، نه در واقعیت حقیقی، بسیار زیاد هست.

به گفته ماسک: احتمال اینکه ما در واقعیت زندگی می‌کنیم، یک در یک میلیارد است. اینکه هیچ حیات هوشمند دیگری پیدا نمی‌کنیم، ممکن است به این دلیل باشد که درون یک شبیه‌سازی قرار گرفته‌ایم … درست مانند زمانی که یک بازی کامپیوتری سبک ماجراجویی بازی می‌کنید و به ستاره‌ها می‌نگرید؛ اما هرگز نمی‌توانید به آن‌ها برسید. اگر درون شبیه‌سازی هم نباشیم، شاید درون یک آزمایشگاه باشیم و یک تمدن فوق پیشرفته بیگانه صرفا از روی کنجکاوی در حال تحقیق روی روند تکامل ما باشد.

ایلان ماسک

با زندگینامه ایلان ماسک آشنا شدی. امیدوارم از خوندن این مطلب لذت برده باشی. اگر نظری داری خوشحال می‌شم در بخش دیدگاه‌ها برام بنویسی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسنده: مهتاب حسینی نژاد

دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم. آرزوهای بزرگ و سوالات بزرگ‌تری در ذهنم دارم. اما عقیده دارم این زمانی که ما آدم‌ها در اختیار داریم مطلقا برای خودمون نیست. این رو هم بگم که عاشق موسیقی هستم. و اینکه امیدوارم بتونم با مطالبم به شما کمک کنم...