اخذ اقامت کشور ترکیه
in

بی نظیربی نظیر

شرایط اخذ اقامت کشور ترکیه

sharayete akhze eqamate torkie

اخذ اقامت کشور ترکیه به چه صورتی است؟ شرایط دریافت اقامت موقت ترکیه به چه صورتی است؟ شرایط دریافت اقامت دائم ترکیه به چه نحوی خواهد بود؟ در ادامه این مقاله همراه با سایت نت نظر بمانید تا تمامی مطالب و جزئیات در خصوص آن اعم از؛ هزینه ها، مدارک مورد نیاز، شرایط آن، مزایای آن، انواع روش هایی که به دریافت اقامت ترکیه منجر می شوند و … را برای شما عزیزان شفاف سازی کنیم و با زبانی ساده مراحل اخذ اقامت کشور ترکیه را برای شما عزیزان توضیح دهیم. بنابراین در ادامه مقاله اخذ_اقامت_کشور_ترکیه با سایت نت نظر همراه باشید.

اخذ اقامت کشور ترکیه تضمینی

اخذ اقامت کشور ترکیه چگونه است؟

در ادامه به پاسخ دادن موارد زیر به صورت کامل و با زبانی ساده خواهیم پرداخت. بنابراین با ما همراه باشید.

  • اخذ اقامت کشور ترکیه به چه صورتی امکان پذیر است؟
  • چه راه و روش هایی جهت اخذ اقامت کشور ترکیه وجود دارد؟
  • اجازه اقامت کوتاه مدت در کشور ترکیه به چه افرادی داده میشود؟
  • مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت کشور ترکیه چیست؟
  • مزایای اخذ اقامت کشور ترکیه از چه قرار است؟
  • مدارک مورد نیاز جهت تمدید اقامت کشور ترکیه چه میباشد؟
  • اخذ اقامت ترکیه با خرید ملک امکان پذیر است یا خیر؟
  • فرآیند اخذ اقامت کشور ترکیه به چقدر زمان نیاز دارد؟

لازم به ذکر است که اخذ اقامت کشور ترکیه به ۲ صورت موقت و دائم وجود خواهد داشت که هر کدام را به صورت جداگانه بررسی خواهیم کرد و در ابتدا قصد داریم به اخذ اقامت کشور ترکیه به صورت موقت بپردازیم. پس همراه ما باشید.

اخذ اقامت کشور ترکیه بصورت موقت

جالب است بدانید که سال هاست دولت کشور ترکیه در راستای محترم شمردن آسایش و همین طور احترام به گردش گر و سرمایه گذار، قوانینی رو به تصیب رسانده که به خارجیان این امکان را میدهد که در چهار چوب قانون اتباع بین المللی و خارجی و همین طور حفاظت بین المللی، بیشتر از زمان ویزای صادر شده، در کشور ترکیه حضور داشته باشند. پیش از تصویب این قانون، از قانونی تحت عنوان «اصل قانون متقابل جهت صدور اجازه نامه اقامت» استفاده می شد که طبق آن کشور ترکیه به خارجیانی بصورت کوتاه مدت اجازه اقامت خواهد داد که کشور مطبوعشان به اتباع ترکی هم متقابلا چنین اجازه ای را بدهد، ولی با وجود برداشته شدن این قاونون راه اخذ اقامت موقت ترکیه بسیار هموار تر از پیش شد.

شرایط اخذ اقامت موقت ترکیه

باید این نکته رو در نظر داشته باشیم که اقامت موقت ترکیه اغلب بصورت ۱ ساله در نظر گرفته میشود، که برای فعالیت هایی همچون؛ کار، آموزش و تحصیلات، امر گردشگری و مقاصد توریستی و … صادر می شود.

از دلایل مهم اینکه اشخاص برای دریافت اقامت موقت ترکیه اقدام مینمایند، میتوان به این علت اشاره کرد که این افراد قادر هستند پس از چند سال تمدید اقامت موقت در کشور ترکیه، برای اخذ اقامت دائم در این کشور اقدام کنید.

راهنمای اخذ اقامت کشور ترکیه

در نت نظر بخوان : خرید و فروش ملک در ترکیه

انواع روش های اخذ اقامت موقت ترکیه

  • اقامت توریستی و یا اقامت کشور ترکیه با اجاره ملک جهت مقاصد توریستی و گردشگری
  • دریافت اقامت موقت جهت ازوداج در این کشور و تبدیل اقامت موقت به دائم
  • دریافت اقامت کوتاه مدت ترکیه جهت امر سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار و یا برقرار کردن ارتباطات تجاری کوتاه مدت یا دائم
  • اخذ اقامت کوتاه مدت ترکیه به منظور امر یادگیری زبان ترکی در این کشور
  • اخذ اقامت کوتاه مدت ترکیه جهت استفاده از مراکز درمانی و بیمارستان های این کشور ( امور بشر دوستانه )
  • امر دریافت اقامت موقت جهت اجازه اقامت برای قربانیان قاچاق انسان
  • اخذ اقامت موقت جهت تحقیقات علمی و توسعه ای
  • اخذ اقامت موقت برای حضور یافتن در کارگاه ها، رویداد های آموزشی، دوره های تخصصی و کارآموزی شرکت ها و کمپانی های ترک از طریق شرکت های محلی و یا سازمان های عمومی ترکیه

مدارک و الزامات مورد نیاز جهت اخذ اجازه اقامت موقت در ترکیه

  • فرم درخواست مجوز اخذ اقامت که باید امضا شده باشد
  • ارائه بیمه نامه درمانی معتبر برای سنین بالای ۱۸ سال و پایین تر از ۶۵ سال
  • ارائه اجاره نامه معتبر و اطلاعات دقیق محل سکونت
  • ۴ قطعه عکس جهت احراز هویت
  • همچنین ارائه اقامت کشور ترکیه برای اولین بار
  • اطلاعات در ارتباط با برنامه و دلیل اقامت کوتاه مدت در ترکیه
  • اصل و کپی صفحات پاسپورت

اخذ اقامت کشور ترکیه مطمئن

مدارک و الزامات مورد نیاز جهت تمدید مجوز اقامت موقت در ترکیه

  • فرم راندوو یا همان درخواست ملاقات
  • رضایت نامه تازه و نامه تعهد در خصوص کودکان زیر ۱۸ سال
  • فرم رسمی درخواست اجازه نامه اقامت
  • برگه هزینه های واریزی اداره مهاجرت
  • ترجمه رسمی صفحات گذرنامه
  • ارائه مجوز اقامت کوتاه مدت پیشین
  • مدارک مرتبط با تجدید دوره از سازمان مربوط و همینطور موسسات دولتی
  • ۲ قطعه عکس
  • اصل به همراه کپی رنگی پاسپورت یا سند سفر
  • پرداخت هزینه های اداری جهت اخذ کارت اقامت
  • بیمه درمانی معتبر

در نت نظر بخوان : برترین کشتی گیران جهان

فرآیند دریافت اقامت کوتاه مدت ترکیه به چقدر زمان نیاز دارد؟

اگر تمامی مدارک مورد نیاز به منظور درخواست شهروندی تمام و کمال، کامل باشد، پروسه اخذ اقامت موقت ترکیه در بازه زمانی حدودی ۳ ماهه انجام خواهد شد. بدیهی است که در صورتی که مدارک ناقص باشد، زمان اخذ اقامت کوتاه مدت هم متفاوت خواهد بود.

مزایای اخذ اقامت موقت ترکیه

  • هزینه های زندگی در کشور ترکیه مناسب و یا حتی پایین می باشد
  • حقوق و دستمزد ها در کشور ترکیه به صورتی است که یک شخص بتواند یک زندگی مناسب را برای خود و خانواده خود محیا کند
  • شما امکان افتتاح حساب بین المللی در این کشور را دارید
  • شما عزیزان قادر هستید بعد از دریافت چند با اقامت موقت به اقامت دائم و پاسپورت کشور ترکیه نیز فکر کنید
  • امکان تجارت آزاد برای شما وجود دارد

در انتهای این بخش از مقاله وظیفه میدونم حتما این نکته رو ذکر کنم که جهت اقامت موقت ترکیه تلاش داشته باشید با مشاوره و یا کارشناسان این زمینه در ارتباط باشید تا هیچ گونه مشکلی برای شما پیش نیاید، زیرا برخی مسائل وجود دارد که تنها این افراد بر حسب تجربه و تخصص خود از آن اطلاع دارند و شما عزیزان هر چقدرم اطلاعات کسب نمایید قادر نخواهید بود که تمامی مدارک و شرایط مورد نیاز را محیا کنید.

اخذ اقامت کشور ترکیه

اخذ اقامت کشور ترکیه بصورت دائم

در ابتدای این بخش از مقاله نکته ای رو عرض کنم که افرادی که جهت اخذ اقامت دائم ترکیه اقدام می کنند، باید سلامت روحی و جسمی کامل را دارا باشند و همچنین هیچ نوع سابقه بیماری نداشته باشند و نیز تمکن مالی خوبی جهت حمایت از خود و خانواده خود داشته باشند. البته این نکته را مد نظر داشته باشید که شما عزیزان تنها از ۲ راه اخذ اقامت ترکیه با خرید ملک و همینطور اخذ اقامت به وسیله امر ازدواج، اقدام به اخذ اقامت کشور ترکیه به صورت دائمی را داشته باشید.

نکته دیگری که در مورد اقامت بلند مدت ترکیه حائز اهمیت است، این است که این نوع اقامت هیچ وقت در یک مرحله و به صورت کوتاه مدت صورت نمی پذیرد. لازم به ذکر است که اقامت بلند مدت کشور ترکیه اغلب پس از گذشت یک دوره حداقل ۳ ساله و پس از تمدید های سالانه مکرر و پیوسته و یا حداکثر پس از گذشت ۵ سال انجام میشود. بصورت کلی میتوان عنوان داشته که اتباع خارجی میبایست بدون وقفه، ۵ سال در این کشور زندگی کنند و سپس درخواست اخذ اقامت بلند مدت و دائمی خود را به دولت این کشور ارائه دهند. حالت دیگر این ماجرا این است که متقاضی اخذ اقامت بلند مدت ترکیه میبایست ۸ سال به صورت ناپیوسته در این کشور حضور داشته باشد تا بتواند جهت اخذ اقامت دائمی ترکیه اقدام کنید.

در نت نظر بخوان : بهترین دوربین عکاسی حرفه ای ۲۰۱۹

معیار ها و ویژگی های مهم به منظور دریافت اقامت دائم ترکیه

  • تحت پوشش بیمه معتبر قرار داشتن متقاضیان بین سنین ۱۸ الی ۶۵ سال
  • دریافت نکردن کمک اجتماعی در ۳ سال گذشته
  • اقامت (زندگی) در ترکیه حداقل به مدت ۸ سال ناپیوسته و یا ۵ سال مداوم و پیوسته
  • تمکن مالی مناسب و پایدار و داشتن توانایی لازم برای حمایت از خود و خانواده خود
  • عدم تهدید در برابر امنیت عمومی این کشور و همینطور پایبند به قوانین و نظام ترکیه
  • عدم داشتن سوء پیشینه در ۳ سال گذشته

مدارک و الزامات لازم به منظور دریافت اقامت دائم ترکیه

  • ۴ قطعه عکس جدید
  • فرم رسمی درخواست مجوز اقامت در ترکیه
  • ارائه سند اقامت پیشین
  • سندی که عدم دریافت کمک های اجتماعی به شما را طی ۳ سال گذشته اثبات کند
  • گذارش نامه پلیس محلی
  • بیمه نامه درمانی معتبر
  • اصل و همچنین کپی پاسپورت و یا سند سفر
  • ارائه مدارکی مورد نیاز جهت تمکن مالی

نکته : توجه داشته باشید که امکان دارد حین فعالیت برای دریافت اقامت بلند مدت ترکیه مدارکی اضافی توسط دولت از شما درخواست شود، از همین جهت به این مطالب اکتفا نکرده و حتما با یک متخصص در این زمینه مشورت نمایید.

اخذ اقامت کشور ترکیه

مزایای ترکیه برای اشخاصی که موفق به اخذ اقامت دائمی در این کشور شده اند

  • اعطای حق رای
  • اجازه دریافت وام و تسهیلات و همینطور خرید وسایل نقلیه با کمترین بهره را دارند
  • اجازه دارند به خدامت عمومی این کشور ورود نمایند
  • شرایط آسان تری برای دریافت ویزا از کشور های اروپایی و حتی آمریکا دارند
  • از پرداخت عوارض گمرکی حین وارد کردن وسایل نقلیه معاف هستند

در نت نظر بخوان : تست هوش و اطلاعات عمومی – لیست ۱۰ تایی

اخذ اقامت کشور ترکیه با خرید ملک

شما عزیزان قادر هستید با خریداری کردن ملکی با ارزش بالای ۲۵۰ هزار دلار در ترکیه، برای اخذ شهروندی این کشور اقدام نمایید و همانطور که پیش تر گفتیم اگر جمع تعداد سال های حضور شما در این کشور به عدد ۸ برسد، شما عزیزان میتوانید درخواست دریافت اقامت بلند مدت ترکیه را بدهید. در این نوع دریافت اقامت، تمدید متوالی مهم است و شما می توانید پس از ۸ سال از خرید ملک در این کشور درخواست اخذ اقامت کشور ترکیه را بدهید و دیگر نیازی به تمدید نخواهد بود و شما قادر هستید به سادگی در ترکیه زندگی نمایید.

اخذ اقامت کشور ترکیه

جالب است بدانید که تفاوت شرایط اخذ اقامت دائم از طریق توریستی با این موضوع در ارتباط با اقامت دائمی با خرید ملک اینجاست که شما امتیاز خرید ملک در ترکیه را دارید و احتمال رد و یا ابطال درخواست شما بسیار کمتر خواهد بود. در انتهای مقاله باید گفت که ما در حد دانایی و دانش خود در این زمینه نکات و موارد رو خدمت شما عزیزان عرض کردیم و امیدواریم که از این مطلب نهایت استفاده رو برده باشید و تونسته باشیم در راستای عنوان مقاله که اخذ اقامت کشور ترکیه بود، مطالب و نکات خوبی را خدمت شما عزیزان بیان کرده باشیم.

نویسنده: احسان رباط جزی

سلام احسان رباط جزی هستم دانشجوی رشته مهندسی صنایع و علاقه مند به حوزه نویسندگی سایت، اونم به خاطر اینکه بتونم تجربیات و دانش خودم رو با بقیه هم به اشتراک بگذارم و همینطور آدم پر انرژی و فعالی محسوب میشم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین دانشگاه های آمریکا 2019

بهترین دانشگاه های آمریکا ۲۰۱۹ – لیست ۲۰ تایی

فعال سازی گوشی در سامانه همتا

فعال سازی گوشی در سامانه همتا – آموزش تصویری