کسب درآمد از وبلاگ نویسی چگونه است؟ اگر شما هم دوست دارید از اینترنت و کامپیوتر یا لب تاپ خودتون پول در بیارین و به محتوا نویسی نیز علاقه دارین، حتما مطلب کسب درآمد از وبلاگ نویسی رو بخونید چون راه کسب درآمد از وبلاگ نویسی رو به صورت کامل با تمام جزئیات به شما توضیح میده و کمکتون می کنه یاد بگیرید از کجا باید شروع کنید و چقدر درآمد در ماه میتونید از این راه داشته باشید و چه میزان وقت باید صرف آن نمایید. پس این مقاله کاربردی رو به هیچ عنوان از دست ندید.
کسب درآمد از وبلاگ نویسی
مسئله وبلاگ نویسی و استفاده از وبلاگ برای اهداف مختلف پیشینه خیلی قدیمی دارد و می توان ادعا کرد که همزمان با سایت ها به وجود آمده است. امروزه استفاده از وبلاگ به عنوان یک ابزار برای تبلیغات و تقویت سایت فروشگاهی به یک موضوع مهم و تعیین کننده تبدیل شده و حتی شرکت های بزرگ دنیا نیز از این ابزار استفاده می کنند. برای درک اهمیت نوشتن وبلاگ و محتوای آن تنها می توانید به چند تا سایت برتر دنیا مانند سایت یوآست، دیجیتال مارکتینگ، موز (moz) و حتی خود گوگل مراجعه کنید که با وجود داشتن رتبه برتر در دنیا، از بخش وبلاگ استفاده می کنند.
- چه آموزش هایی برای وبلاگ نویسی مورد نیاز است؟
- کسب درآمد از وبلاگ نویسی چگونه است؟
- بلاگر یا وبلاگ نویس به چه کسی گفته می شود؟
- چه روش هایی برای کسب درآمد از وبلاگ وجود دارد؟
- اهمیت نوشتن وبلاگ در کسب و کار چیست؟
- وبلاگ نویسی چگونه است؟
- راهکار های موفقیت یک وبلاگ در چیست؟
- چگونه برای وبلاگ خود یک متن جذاب بنویسیم؟
- مراحل آماده سازی یک وبلاگ به چه صورت است؟
یقینا پاسخ دادن به این سؤالات می تواند بسیاری از ابهامات ما را در خصوص با موضوع وبلاگ نویسی از بین ببرد و حتی یاریمان دهد که وبلاگ های موجود را با کیفیت بالاتری آماده نماییم. پس با نت نظر همراه باشید.
آموزش در مورد نوشتن مطالب خلاقانه
در این باره باید گفت که آموزش نوشتن مطالب جذاب و خلاقانه خودش یک نوع هنر به حساب می آید. نمی دانم تا چه اندازه با فضای اینترنت و وبلاگ ها آشنا هستید، ولی با جستجوی یک کلید واژه ساده مانند «وبلاگ» در حدود 96 میلیون نتیجه در گوگل دریافت خواهید کرد که هر کدام از آن ها امکان دارد مطالب اختصاصی یا تکراری داشته باشد. این آمار نشان خواهد داد که انتخاب کلید واژه، انتخاب متن و حتی انتخاب کلمات استفاده شده در آن اهمیت خاصی دارد. بنابراین فردی که به دنبال وبلاگ نویسی حرفه ای باشد، می بایست قادر باشد مطالبی خلاقانه و جذاب بنویسد تا کاربر در نگاه نخست با این محتوا ارتباط برقرار کرده و از آن استفاده نماید.
یادگیری روش های مختلف گرد آوری مخاطب و افزایش نرخ تبدیل
جالب است بدانید که به دست آوردن بازدید کننده و تبدیل کردن آنها به مخاطب و مشتری تکنیک ویژه خود را دارد و نحوه تبدیل آن ها نیز با راه های خاص صورت خواهد پذیرفن. وقتی که شما قصد راه اندازی یک وبلاگ را دارید و قصد دارید به صورت مرتب بر روی آن کار کنید، احتیاج است که روش های گوناگون جذب بازدید کننده را کاملا بشناسید. قرار نیست که همه مخاطبان شما از طریق جستجوی ارگانیک و موتور های جستجو جذب شوند، بلکه امکان دارد در مرحله های بعدی به سراغ ابزار های دیگر مانند تبلیغات کلیکی یا تبلیغات متنی بروید.
چگونه وبلاگ نویسی را شروع کنیم و از آن کسب درآمد از وبلاگ نویسی کنیم؟
باید این طور بیان کرد که پیش از این که بخواهید وارد بحث نوشتن وبلاگ و آماده سازی آن به منظور محتوا گذاری گردید، احتمالات سؤالات گوناگونی در خصوص با این موضوع در ذهن شما شکل گرفته است که برای مثال به سوالاتی مانند «چگونه وبلاگ بنویسیم» یا «چگونه وبلاگ درست کنم» یا «وبلاگ چیست» در این زمینه می توان اشاره داشت. این سؤالات بسیار شبیه به هم می باشند و پاسخ همه آنها در یک جمله است : وبلاگ به یک سیستم می گویند که به منظور نوشتن متن در زمینه های مختلف آماده سازی شده است.
پس فردی که به دنبال وبلاگ نویسی باشد و قصد داشته باشید که یک وبلاگ به منظور استفاده خود بسازد، می بایست پلتفرم لازم را فراهم آورد تا متن مورد نظر خود را در آن قرار داده و در قالب یک وب سایت یا بلاگ در معرض دید کاربران قرار دهد. نوشتن وبلاگ را می توان به نوشتن کتاب یا حتی نوشتن دفتر خاطرات تشبیه کرد که در آن اطلاعات فرد با توجه به سلیقه و نیاز دیگر افراد نوشته می شود. یک وبلاگ نویسی حرفه ای اغلب تلاش خواهد کرد اطلاعاتی در وبلاگ خود قرار دهد، که هم نوشته خود او باشد و هم به منظور استفاده خواننده جذاب باشد.
یک نکته بسیار حائز اهمیت در وبلاگ نویسی، انتخاب سبک مناسب برای وبلاگ به حساب می آید. مطالب یک وبلاگ امکان دارد کپی شده از سایت یا از منبع دیگری باشد یا خود فرد وبلاگ نویس آنها را آماده کرده باشد. به خاطر داشته باشید، وبلاگ هایی که با توجه به اطلاعات خود شخص و تجربه او آماده شده باشند، جذابیت بیشتری برای کاربران خواهند داشت تا وب سایت های کپی کار.
وبلاگ نویسی در چه زمینه هایی قابل اجراست؟
شایان ذکر است که انتخاب زمینه به منظور وبلاگ نویسی به سلیقه فرد وبلاگ نویس بستگی خواهد داشت و تحت تأثیر فعالیت اقتصادی یا شخصیتی وی قرار خواهد داشت. برای مثال امکان دارد یک وبلاگ نویس تصمیم داشته باشید که مطالب آن را به دست نوشته ها و شعر های شخصی خود اختصاص دهد یا تصمیم بگیرد که وبلاگ را در کنار یک فروشگاه درست کند و به آن در حوزه های مختلف کمک کند. به هر روی، انتخاب زمینه وبلاگ موضوع چندان پیچیده ای نخواهد بود، ولی افرادی که به دنبال رقابت و کسب درآمد هستند می توانند از موارد زیر استفاده کنند.
حوزه های اصلی فعالیت در زمینه وبلاگ نویسی
- سبک زندگی : باغبانی، بهبود وضعیت منزل از لحاظ کارایی و دکوراسیون؛ چیدمان تجهیزات منزل، برنامه ریزی برای کار های مختلف، مسافرت، و نحوه انجام کار های شخصی
- سفر و مسافرت : جاذبه های طبیعی و گردشگری، بهترین مکان ها، مقاصد گردشگری، رستوران ها، مکان های تفریحی
- بازاریابی محتوایی : شیوه های مختلف برای کسب درآمد، بهترین شیوه ها برای انجام سئو، شیوه های انجام کمپین های تبلیغاتی و محتوا نویسی جذاب
- تکنولوژی : معرفی نرم افزار ها، برنامه نویسی، توسعه وب، طراحی وب سایت، استارت آپ ها
- کار های حرفه ای و آکادمیک : ارائه مقاله های علمی و ترجمه شده، معرفی دانشگاه ها، معرفی شیوه پذیرش در دانشگاه های گوناگون خارجی و داخلی، بحث های کارشناسی در موارد گوناگون، شناخت افراد با توجه به زمینه های فعالیت
- فشن و مدل : آرایش، زیبایی، پوشش، مو و محصولات زیبایی
- کسبوکار : به روز رسانی های حوزه صنعت، گزارش های لحظه ای، نقاط کارشناسانه، بهترین شیوه برای انجام کار های مختلف
- غذا و خوراکی : دستور پخت و آماده سازی، معرفی رستوران ها و آشپزخانه ها، معرفی تجهیزات آشپزخانه و معرفی دکوراسیون آشپزخانه
- سلامتی و کاهش وزن : معرفی تجهیزات ورزشی، معرفی روش های تغذیه ای، معرفی روش های تمرین، معرفی رژیم های غذایی
- سرگرمی : نوشته های طنز و خنده دار، داستان های کوتاه و بلند، انتشار فیلم و کلیپ، انتشار موسیقی، ساخت پادکست، معرفی شخصیت های برجسته، معرفی تکنولوژی های جدید و ارائه نرم افزار های موبایل
- مسائل مالی : رویداد های صنعتی، روش های مختلف کسب درآمد، روش های مختلف پس انداز، روش های اختصاص بودجه به هر پروژه
چگونه یک متن جذاب برای وبلاگ خود بنویسیم و کسب درآمد از وبلاگ نویسی داشته باشیم؟
اغلب افرادی که فعالیت وبلاگ نویسی خود را به شکل معمولی و عادی پیگیری می کنند، در ابتدای کار متوجه پیشرفت آن خواهند شد، که با ابزار های گوناگونی مانند الکسا یا گوگل آنالیتیکس قادر هستند این روند پیشرفت را دنبال کنند، ولی پس از مدتی متوجه می شوند که روند پیشرفت وبلاگ آن ها کم تر می شود و احساس دارند که می بایست تغییراتی در محتوای خود به وجود بیاورند. در حقیقت برای این گروه و برای اقرادی که جدیدا به دنبال درست کردن وبلاگ رفته اند، چند پیشنهاد داریم که میتواند به آن ها در این مسیر یاری برساند:
عنوان مطلب = مختصر و مفید
اصلی ترین و شاید حائز اهمیت ترین قسمت محتوای یک وبلاگ، انتخاب موضوع برای مطلب و عنوان مطلب محسوب می شود. در حقیقت محتوا مهم ترین ابزار وبلاگ ها به منظور رسیدن به رتبه های برتر در موتور های جستجو به حساب می آید و این موضوع به وبلاگ کمک خواهد کرد تا در یک یا چند کلید واژه خاص، به رتبه بالاتری دست پیدا کنند. یکی از محل های استفاده از کلید واژه ها، عنوان مطلب می باشد که باید به صورت خلاصه و مفید اطلاعات کاملی در خصوص مقاله و نوشته ارائه دهد. چنانچه عنوان مطلب جذاب باشد، جذب بازدید کننده راحت تر بوده و آمار ترافیک افزایش پیدا خواهد کرد.
پاراگراف اول = واضح و گویا
می توان گفت که پس از عنوان مطلب، پاراگراف اول نشان خواهد داد که ما قصد نوشتن در مورد چه موضوعی را داریم و در موضوع به دنبال چه نیتی می باشیم. در واقع در این پاراگراف می بایست به کلید واژه ها و کلمات کلیدی مرتبط با موضوع محتوا اشاره کنیم و حتی امکان یک برآورد کلی از نوشته و نتیجه نهایی آن بیان شود. در حقیقت هر چقدر پاراگراف اول واضح تر و گویا تر باشد، بازدید کننده به منظور مطالعه ادامه مقاله مشتاق تر خواهد بود و می توان امیدوار بود که مدت زمان بیشتری در صفحه مورد نظر وقت بگذراند.
متن مقاله = جذاب و دوستانه جهت کسب درآمد از وبلاگ نویسی
هیچ گاه این نکته را از خاطر نبرید که وبلاگ محلی به جهت نوشتن نامه های رسمی نیست و کاربران به هیچ عنوان دنبال خواندن یک محتوای کتابی نیستند. اغلب اشخاصی که به فضای مجازی پناه می برند، به دنبال مواردی هستند که در دنیای واقعی به آن ها دسترسی ندارد و یا دسترسی آن ها به آن موارد کم تر است و در واقع این هنر شماست که خواسته آن ها را به شکل واضح و دوستانه در اختیارشان قرار دهید و از اضافه گویی یا نوشته های رسمی و سخت بپرهیزید. البته این بدین معنی نخواهد بود که شما یک محتوای سخیف را در قالبی دوستانه و بدون رعایت نگارشی ایجاد کنید.
پاراگراف آخر = نتیجه گیری
در خصوص با پاراگراف انتهای متن باید گفت که در حقیقت پیش از این که به پاراگراف آخر برسید، تلاش داشته باشید به مرور زمان بار اطلاع رسانی و اخباری را در متن خود کم کنید. در واقع در پاراگراف انتهایی به نتیجه گیری در مورد متن توجه کنید و نیازی به اعلام نکته جدیدی نیست. چنانچه احساس می کنید که متن شما ناقص است، می توانید انتهای مطلب خود را به یک مقاله دیگر لینک کتید تا از این طریق بازدید کننده را در وبلاگ خود حفظ کنید. ولی چنانچه در این زمینه کم کاری کنید و در پاراگراف آخر به یک مطلب یا نکته جدید اشاره کنید، بازدید کننده مجبور است که از طریق گوگل به سایر وب سایت ها سر بزند و احتمال جذب آن به وبلاگ شما کم تر خواهد شد.
طول مقاله = بین 700 تا 1000 کلمه به منظور بیشینه کردن کسب درآمد از وبلاگ نویسی
مطمئنا در چند وبلاگ به مقالاتی برخورده اید که طول آنها به بیش از 8 یا حتی 10 هزار کلمه خواهد رسید و محتوای بسیار طولانی در خود دارد. در طرف مقابل مقالاتی نیز وجود دارند که اغلب طول آن ها کوتاه بوده و فقط در حدود 300 تا 400 کلمه هستند. همین مقاله ای که شما عزیزان مشغول به مطالعه آن هستید، نزدیک به 2 هزار کلمه محتوا دارد که به زمینه های مختلف خواهد پرداخت. وبلاگ ها و وب سایت های این چنینی، اغلب مقالات اندکی با این شرایط دارند و بیشتر تلاش می کنند که در طول فعالیت خود چند مقاله ای کامل از تمامی جهات داشته باشد. در واقع به صورت کلی وبلاگ نویسی به نویسندگان توصیه می شود که طول مقاله خود را بین 700 تا 1000 کلمه انتخاب کنند و در جریان آن هدف خود را از نوشتن محتوا بیان کنند.
تصاویر = برای بالا بردن جذابیت مقاله
حتما به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از تصاویر در وبلاگ نویسی را می توان نوعی راه فرار در محتوا های طولانی دانست. لازم به ذکر است که انسان ها به جلوه های بصری علاقه مندی زیادی دارند و اغلب به سادگی جذب تصاویر و فیلم های کوتاه خواهند شد. بنابراین چنانچه به دنبال نوشتن متن جذاب به منظور قرار دهی در وبلاگ خود هستید، حتماً تلاش داشته باشید که از یک یا چند تصویر مرتبط استفاده کنید تا از این طریق، از خستگی خواننده محتوا ممانتعت نمایید و آن ها را جذب کنید. تصاویر سرگرم کننده می باشند و به مخاطب کمک خواهند کرد که خستگی متن را در کنند.
سئو = حیاتی و مهم در راستای کسب درآمد از وبلاگ نویسی
در خصوص با موضوع سئو باید گفت که در واقع سئو به معنی آماده سازی محتوا و با توجه به الگوریتم های پیشنهادی به وسیله موتور های جستجو می باشد و چنانچه یک محتوا از لحاظ سئو قادر باشد بهترین امتیاز ممکن را دریافت نماید، بالاترین رتبه را در موتور های جستجو به دست خواهد آورد. سئو می تواند به شکل فنی یا به صورت محتوایی انجام گیرد که هر کدام از آن ها احتیاج به تکنیک های متفاوتی دارد که قادر خواهید بود آموزش آن را در سایت های گوناگون مشاهده نمایید.
بازخوانی = برطرف کردن ایرادات و تقویت متن
در حقیقت زمانی که متن شما عزیزان به منظور قرار دادن در وبلاگ آماده شد، گام انتهایی بازخوانی محتوا و برطرف کردن ایرادات آن خواهد بود. این ایرادات امکان دارد از حیث املایی یا از لحاظ نگارشی باشد. به هر شکل برطرف کردن ایرادات باید بتواند متن را تقویت کند و به منظور جذب بازدید کننده بیشتر، آماده سازی کند. این مورد در وبلاگ نویسی بسیار حائز اهمیت می باشد و بازدید کننده احساس خواهد کرد که به نیاز او احترام گذاشته شده است.
سخن آخر
در انتها باید گفت که در این مقاله سعی شد که اهمیت وبلاگ نویسی به منظور یک کسب و کار را نشان دهیم و ابزار های لازم به منظور نوشتن یک وبلاگ معرفی کنیم. همین طور مراحل مختلف راه اندازی یک وبلاگ را نشان دادیم و شیوه پیشروی در مسیر 0 تا 100 یک وبلاگ را معرفی کردیم. در انتها به چند نکته برای نوشتن در وبلاگ نویسی و همچنین در ابتدای مقاله به چند وبلاگ معروف خارجی و ایرانی اشاره داشتم که امیدواریم به تمامی سؤالات شما در این زمینه پاسخ داده باشد.
مطالب مرتبط :