کلمه استارتاپ چندی پیش وارد ایران شد و رفته رفته جایگان خودش را در کسب و کار پیدا کرد. گفتنی است که بهترین استارتاپ های ایرانی اغلب با الگوبرداری از بهترین استارتاپ های خارجی و سرمایه گذاری روی ایده آن ها سعی در پیاده سازی این طرح ها در ایران کردند که اشکالی هم ندارد و موضوع پیداه سازی، تجاری سازی، سرمایه گذاری، تبلیغات و … از موضوعاتی بودند که بهترین استارتاپ های ایرانی سعی در برنامه ریزی آن ها داشتند و بایستی طبق نیاز و رفتارشناسی ایرانی ها برنامه ریزی و امکان سنجی شود تا بازخورد مناسبی را برای استارتاپ ها رقم بزند. در این مطلب بنا داریم تا به معرفی ۱۰ مورد از بهترین استارتاپ های ایرانی بپردازیم تا ببینید که غول های تکنولوژی و تولیدی امروز، همان شرکت های کوچکی بودند که در روزگاری با یک یا دو نفر شکل گرفته اند و الان ارزشی معادل میلیون ها دلار دارند.
بهترین استارتاپ های ایرانی
دنیا پر از استارتاپ های موفق ایرانی و خارجی است که در روزگاری بیشتر شبیه یک رویا بودند و با پشتکار، سرمایه گذاری و ایده مناسبی که داشتند به یک استارت آپ برتر در سطح داخلی و حتی بین المللی تبدیل شدند. اخیرا و با توجه به موفقت و درآمدزایی استارتاپ های ایرانی که همه ما آن ها را میشناسیم، گروه های استارتاپی بسیاری در ایران شکل گرفته است اما درصد کمی از آن ها باقی می مانند و به درآمدزایی خود ادامه می دهند. بهترین استارتاپ های خارجی ۲۰۲۰، ۲۰۱۹ یا حتی ۲۰۱۸ را می توان به عنوان ایده های استارتاپی مورد نیاز ایران محسوب کرد و با کمی خلاقیت به موفقیت داخلی رسید به خصوص اگر در بستر استارت آپ های خدمات ارائه شوند.
برای مثال استارتاپ آشنای اوبر که همین ایده به شکل اسنپ در ایران و در چین با نام چاکسینگ فعالیت خود را آغاز کرد. ایده های استارتاپی خارجی هر روز در حال افزایش است و هرچه تکنولوژی بیشتر پیشرفت بیشتری می کند، امکان پیدا سازی این ایده ها هم بیشتر خواهد شد، اما ایده هایی وجود دارند که مدت ها مورد آزمون و خطا قرار گرفتند و برخی با حمایت سرمایه گذاران بزرگی به موفقیت رسیده اند. با نت نظر همراه باشید تا لیست ۱۰ تایی از بهترین استارتاپ های ایرانی را با هم بررسی کنیم.
۱) استارتاپ آپارات
آپارات همان طور که آشنایی دارید، یکی از سرویس های اشتراک گذاری فیلم های ویدیویی در ایران به حساب می آید که به عنوان اولین سرویس فعال در این حوزه خود را معرفی کرده است. سایت آپارات در حقیقت بومی سازی شدهی سایت یوتیوب است که با فیلتر بودن این شبکه جهانی در ایران آپارات توانسته به خوبی جایگزین مناسبی برای این وب سایت در داخل کشور باشد و از این طریق درآمد بسیار خوبی را کسب نماید.
۲) استارتاپ دیجی کالا
همان طور که میدانید، دیجی کالا یک فروشگاه اینترنتی آنلاین در ایران است که به وسیله برادران محمدی راه اندازی شده است. سایت دیجیکالا در آغاز راه خود تنها به نقد و بررسی کالاهای دیجیتال مثل موبایل و لپ تاب و مواردی از این دست می پرداخت، اما رفته رفته به فکر فروش این محصولات در وب سایت خود افتاد. تا به امروز شاهد این هستیم که تقریبا کالایی نمانده که شما مشابه آن را در دیجی کالا پیدا نکنید.
۳) استارتاپ تپسی
تپسی رقیب قدر اپیلیکشن اسنپ، سامانه هوشمند درخواست تاکسی است که امروزه در شهرهای تهران و کرج و اصفهان و شیراز و تبریز و مشهد خدمات خود را در اختیار کاربران قرار می دهد. تپسی از طریق اپلیکیشن موبایل و پنل سازمانی، شما را با رانندگان مرتبط می سازد. شما به راحتی، با دو کلیک می توانید درخواست خودرو دهید و سفری با کیفیت، ایمن و ارزان را تجربه نمایید.
۴) استارتاپ دیوار
دیوار از پرطرفدارترین و معروفترین استارت آپ های ایرانی محسوب می شود. مطمئنا برای شما هم پیش آمده که بخواهید وسیله ای را به صورت دست دوم خریداری نمایید یا وسایلتان را که دیگر برای شما کاراییای ندارد به فروش برسانید. این سایت، یک سایت فروش محصولات دست دوم میباشد و کابران می توانند ابزار، لوازم و وسایلی که به آن ها نیازی ندارند در سایت دیوار بفروشند.
۵) استارتاپ تخفیفان جزو بهترین استارتاپ های ایرانی
تخفیفان یکی از استارت آپ های منحصر به فرد و خاص در ایران به حساب می آید که مکانیزم های مختلفی برای ارائه تخفیف به مشتریان خود تعریف می کند. این گروه فعالیت خود را در سال ۹۰ با شعار “ارزان تر لذت ببرید” شروع کرده است و امروزه در زمینه های مختلفی، به معرفی تخفیف های متعلق گرفته به هر کالا می پردازد.
۶) استارتاپ علی بابا
علی بابا باسابقه ترین، بزرگ ترین و معتبرترین سامانه خرید اینترنتی بلیط هواپیما و قطار است. علی بابا نه تنها تمامی پروازهای ثبت شده در سیستم پروازهای بین المللی را که از مبدا یا مقصد تهران انجام می شود برای شما جستجو می کند، بلکه این جستجو را برای تمامی مقاصد پروازی و ایرلاین های خارجی که امکان خرید آنلاین بلیط آن ها موجود است انجام میدهد. همچنین برای خرید بلیط چارتر، علی بابا مطمئن ترین گزینه است، به این دلیل که استرداد آنلاین پروازهای کنسل شده را تضمین می کند.
۷) استارتاپ پتیا
شاید نام این استارت آپ را برای اولین بار است که می شنوید، ولی چنانچه حیوان خانگی دارید، مطمئنا از شنیدن این اسم خوشحال خواهید شد. این شرکت که کار خود را از خرداد ۹۶ آغاز کرده به شما این امکان را میدهد که به سادگی بتوانید اقلام مورد نیاز حیوان خانگی خود را فراهم کنید. پتیا تمامی محصولات، لوازم، غذاها و هر آنچه مربوط به حیوانات آپارتمانی و اهلی میشود را در دسته بندی های جداگانه به همراه تصویر، قیمت و توضیحات کامل در فروشگاه های لوازم حیوانات خود تعریف کرده است.
۸) استارتاپ مهمانو یکی از بهترین استارتاپ های ایرانی
در بسیاری از مراسم ها مثل همایش ها، کارگاه های آموزشی، جلسات، مراسم عروسی و ترحیم و تورهای مسافرتی برگزارکنندگان اغلب زمان کافی برای انتخاب و خرید اقلام پذیرایی باکیفیت را ندارند یا ساعات آنها برای تهیه ملزومات بسیار محدود است. به عنوان مثال نمی توانند شب ها به علت تعطیلی میدان های میوه و تره بار به خرید بروند و ناچار به تهیه اقلام با هزینه بالایی می شوند؛ همچنین شستن و بسته بندی اجناس خریداری شده با توجه به مشغله های فراوان، کاری سخت است.
۹) استارتاپ کافه بازار
این شرکت بزرگترین بازار انواع اپلیکیشن های گوشی های هوشمند در ایران میباشد. موسسان این استارت آپ توانسته اند میلیون ها کاربر، تبلیغات کنندگان اینترنتی و برنامه نویسان گوشی های هوشمند را از طریق بسترهایی مانند آپ استور بازار به یکدیگر متصل نمایند. پس از اینکه شرکت گوگل برای دسترسی کاربران ایرانی به برنامه های قرار داده شده در فروشگاه گوگل محدودیت ایجاد کرد؛ شرکت آوای همراه هوشمند با بومی سازی برنامه ای مشابه برنامه گوگل پلی توانست تا حد قابل قبولی خلاء ایجاد شده برای کاربران اندرویدی را از بین ببرد و با در دسترس قرار دادن بازی ها و نرم افزار های تولید داخل سهم بزرگی در پیشرفت این گونه بازی و نرم افزار ها ایفا کرد.
۱۰) استارتاپ یومی خانه از بهترین استارتاپ های ایرانی
در واقع یومی خانه فضایی کاربری برای ارتباط بین مردم با تأمین کنندگان و طراحان دکوراسیون است. شما با یومی خانه می توانید برای دکوراسیون منزلتان ایده بگیرید، محصولات و مبلمان خود را جست و جو کنید و خانه دلخواه خود را خلق کنید. مزیت این وب سایت نسبت به رقبای خود، خریداری محصولاتی است که شما از آن ها ایده می گیرید.
امیدوارم از این مقاله با عنوان بهترین استارتاپ های ایرانی که به ذکر ۱۰ نمونه از استارتاپ های برتر ایران یا همان شرکت نوپا ایرانی پرداختیم، نهایت استفاده رو برده باشید. هر سوال یا موردی بود از قسمت ارسال نظرات که در ادامه مشاهده می کنید، با من در ارتباط باشید.
پیشنهاد مطالعه :