in

تحصیل در آلمان از سیر تا پیاز

سیر تا پیاز شرایط تحصیل و زندگی دانشجویی در آلمان

تحصیل در آلمان چه مراحلی دارد؟ در مورد هزینه های زندگی و مهاجرت تحصیلی به آلمان چه اطلاعاتی داری؟ به نظرت شرایط لازم برای رفتن به کشور زیبای آلمان رو داری؟ در این مطلب قراره سیر تا پیاز شرایط و مراحل تحصیل در آلمان رو بررسی کنیم و به سوالات مبهم ذهنت پاسخ مشخصی بدهیم. پس بهتره گام به گام با این مطلب همراه باشی. همانطور که میدونی کشور آلمان یکی از قطب های صنعتی جهان است که از تمام جنبه های اقتصادی و فرهنگی هم در حال پیشرفت است و دانشجویان زیادی هر ساله برای ادامه تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند. اگر تو هم از علاقمندان مهاجرت تحصیلی هستی میتونی با خوندن این مطلب به اطلاعات مفیدی برسی.

ویژگی های برجسته کشور آلمان برای تحصیل و مهاجرت

ویژگی های برجسته کشور آلمان برای تحصیل و مهاجرت

کشور زیبا و پیشرفته آلمان دارای ویژگی های برجسته و منحصر بفردی است که باعث میشه دانشجویان بین المللی علاقمند به ادامه تحصیل در این کشور باشند. از جمله این ویژگی های متمایز میشه به موارد زیر اشاره کرد:

  • رایگان بودن هزینه تحصیل در آلمان
  • تحصیل در بهترین دانشگاه های معتبر
  • امکان تغییر دادن اقامت تحصیلی به کاری
  • شانس فراگیری زبان آلمانی با تحصیل در آلمان
  • شرایط کاری مناسب برای دانشجویان در حین تحصیل
  • برخورداری از کارت دانشجویی و امکان رفت‌ و آمد رایگان

مزایای مهم و برتر تحصیل در آلمان

مزایای مهم و برتر تحصیل در آلمان

  • تحصیل به زبان انگلیسی در برخی رشته ها و دانشگاهها
  • امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال
  • دریافت بورسیه تحصیلی با توجه به نمرات و امتیازات دانشجو
  • امکان سفر به تمامی مناطق اتحادیه اروپا با ویزای دانشجویی آلمان
  • بهره مندی از فرصت شغلی مناسب بعد از تحصیل برای کسب اقامت دائم
  • برخورداری از هزینه زندگی فوق العاده مناسب با وجود استاندارد زندگی بالا

چرا تحصیل در آلمان یکی از بهترین گزینه هاست؟

چرا تحصیل در آلمان یکی از بهترین گزینه هاست؟

به نظرت چرا تحصیل در آلمان برای دانشجویان بهترین گزینه است؟ باید بگم که جواب این سوال خیلی ساده است. چون با تحصیل در کشور زیبای آلمان میتونی تجربه زندگی در یکی از بهترین کشورهای قاره اروپا رو بدست بیاری! همچنین بعد از اتمام تحصیلاتت فرصت  ۱۸ ماهه داری تا بتونی در آلمان کار پیدا کنی و ۳ سال بعد از کار در آلمان، اقامت دائم خودت رو از این کشور دریافت کنی! کشور آلمان پایین‌ ترین نرخ بیکاری رو در بین تمام کشورهای جهان دارد و یکی از بهترین و شناخته شده‌ ترین مقاصد برای علاقه مندان مهاجرت تحصیلی به اروپا است.

زبان تحصیل در کشور پیشرفته آلمان

زبان تحصیل در کشور پیشرفته آلمان

برای اینکه بتونی در کشور آلمان به ادامه تحصیل بپردازی، لازمه که با توجه به مقطع و مدرک مورد نیاز دانشگاه یکی از زبان های آلمانی یا انگلیسی رو بلد باشی. در دانشگاه های آلمان، رشته هایی که به زبان انگلیسی تدریس می شوند به ایلتس ۶٫۵ و رشته های آلمانی زبان، به مدرک زبان B2 نیاز دارند . البته در بعضی از دانشگاه ها مدرک زبان آلمانی B1 هم برای اخذ پذیرش از دانشگاه مورد قبول است. در مقطع دکترا تمامی رشته ها به زبان انگلیسی ارائه میشه به همین جهت ایلتس ۷ مورد نیاز است. البته در مواردی هم استثنا وجود داره و اگه استاد راهنما بتونه سطح زبان دانشجو رو تایید کنه کافیه! و نیازی به ارائه مدرک زبان نیست.

سال تحصیلی در آلمان از کی شروع می‌ شود؟

سال تحصیلی در آلمان از کی شروع می‌شود؟

در بیشتر دانشگاه‌ های اروپایی از جمله در آلمان، شروع ترم دانشگاه‌ ها از ماه سپتامبر تا ماه مارچ است که شامل یک ترم تحصیلی (وینتر) میشه و از ماه آپریل تا ماه آگوست هم یک ترم تحصیلی (سامر) دیگر محسوب میشه.

دسته بندی مراکز آموزش عالی در آلمان

دسته بندی مراکز آموزش عالی در آلمان

مراکز آموزشی در آلمان به چند گروه دسته بندی می شوند:

  • مراکز دانشگاهی: مراکزی که تحت عنوان Universität یا Hochschule هستند، تأکید بر تحقیق و پژوهش دارند و امکان تحصیل در مقاطع بالاتر مثل دکتری رو فراهم می کنند.
  • دانشگاه‌ های هنر و موسیقی: نوع دیگری از مراکز آموزش عالی در آلمان، Kunst und Musik und Film Hochschule‌ ها هستند. تعداد این دانشگاه‌ ها در آلمان حدوداً ۵۰ مرکز می‌ باشد.
  • دانشگاه‌ های علمی کاربردی: دانشگاه‌ های علمی کاربردی تحت عنوان Fachhochschule دانشگاه‌ هایی هستند که تأکید بیشتری بر روی جنبه کاربردی و عملی رشته‌ های تحصیلی دارند و بیشتر، رشته‌ های مهندسی، اقتصادی و مالی را ارائه می‌ کنند.

تخمین هزینه های تقریبی تحصیل در آلمان

تخمین هزینه های تقریبی تحصیل در آلمان

آلمان به عنوان یکی از ارزانترین کشورهای اتحادیه اروپا هر ساله میزبان دانشجویان بین‌ المللی زیادی در مقاطع مختلف تحصیلی از سر تا سر دنیا است. اما به نظرت هزینه تحصیل در آلمان چقدر است؟ به نظر میرسه که تخمین دقیق هزینه تحصیل در آلمان کار دشواری است چون سبک زندگی (Life Style) هر دانشجو و دانشگاه محل تحصیل، متفاوته!

اما به طور کلی هزینه تحصیل در آلمان شامل دو دسته است:

  • هزینه‌ های مربوط به دانشگاه مثل شهریه
  • هزینه‌ های مربوط به زندگی دانشجویی

اما بطور میانگین میشه گفت که هزینه زندگی دانشجویی در آلمان بین ۵۰۰ تا ۸۰۰ یورو در ماه است که شامل هزینه‌ های خورد و خوراک، مسکن و رفت‌ و آمد میشه.

هزینه زندگی در کشور آلمان در سال ۲۰۲۰ برای دانشجویان

هزینه های زندگی در آلمان

باید بدونی که در کشور آلمان یه فرد دانشجو میتونه در کنار تحصیلش ساعاتی رو هم در طول هفته مشغول به کار بشه. کار کردن در حین تحصیل میتونه یکی از مزایای مهم در کشور آلمان محسوب بشه چون در تامین هزینه های زندگی میتونه کمک کنه. به نظر میرسه که حقوق ماهیانه‌‌ این افراد حدوداً ۸۵۰ یورو است. البته ناگفته نمونه که درآمد هر فرد با توجه به رشته تحصیلی و شغل مطابق با رشته‌ میتونه متفاوت باشد.

آشنایی با میزان شهریه دانشگاه‌ های آلمان

آشنایی با میزان شهریه دانشگاه‌ های آلمان

اگه بتونی از دانشگاه‌ های دولتی آلمان پذیرش بگیری و به عنوان دانشجو قبول بشی، در این صورت میتونی تا میزان قابل توجهی از هزینه‌ های زندگی و تحصیل در آلمان رو کاهش بدهی. اگرچه تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان تقریبا به صورت رایگان در اختیار دانشجویان قرار میگیره. اما باید توجه کنی که در دانشگاه‌ های بسیار عالی که نسبت به دانشگاه‌ های دولتی مزایای بیشتری ارائه میدهند، بایستی ۵۰۰ یورو برای شهریه بپردازی. این هزینه مربوط به شهریه است و برای هزینه‌ های اضافی در هر ترم هم باید تقربیا ۱۰۰ تا ۱۵۰ یورو پرداخت کنی.

وضعیت خوابگاه و مسکن دانشجویی در آلمان

وضعیت خوابگاه و مسکن دانشجویی در آلمان

یکی از دغدغه های فکری دانشجویان برای ادامه تحصیل در آلمان، تهیه خوابگاه یا محل اقامت است! به هر دانشجو و متقاضی مهاجرت به آلمان توصیه میشه که قبل از رفتن به کشور مقصد در مورد یافتن مسکن یا خوابگاه دانشجویی اقدام کنه تا به محض ورود به آن کشور دچار سردرگمی و سرگردانی نشه! برای یافتن خوابگاه دانشجویی در کشور آلمان لازمه که با کسب اطلاعات کافی در مورد دانشگاه و به ویژه وب سایت دانشگاه و وب سایت سازمان های دانشجویی شهر محل اقامت، جستجو کنی. برای این کار میتونی از دوستان ساکن در آن کشور و شهر مقصد و یا از طریق موسسه های معتبر اقدام کنی.

شرایط اپلای تحصیلی برای دانشگاه های آلمان

شرایط اپلای تحصیلی برای دانشگاه های آلمان

در مورد شرایط اپلای تحصیلی برای دانشگاه های آلمان چی میدونی؟ باید بگم که بعد از پیدا کردن رشته مورد علاقه و دانشگاه مورد نظرت، لازمه که مدارک مورد نیاز رو برای کمیته پذیرش دانشگاه ارسال کنی. البته قبل از ارسال مدارک باید مطمان بشی که تمام الزامات رو فراهم کرده باشی، برای اینکار میتونی به سایت دانشگاه مورد نظرت مراجعه کنی و در مورد مدارک لازم تحقیق کنی. البته باید دقت کنی که شرایط ورود به هر دانشگاه بسته به دانشگاه و نوع دوره انتخابی متفاوته، بنابراین بهتره که (admission requirements) رو چندین بار مطالعه کنی و سپس مدارکت رو آپلود کنی یا با پست ارسال کنی.

تحصیل در آلمان در کالج ها

تحصیل در آلمان در کالج ها

کالج در آلمان در واقع پلی بین تحصیلات متوسطه و تحصیلات عالی در دانشگاه است. به این معنا که بعد از سپری کردن دوره کالج باید منتظر ورود به یک دنیای جدید هیجان انگیز باشی! همچنین به منظور تطبیق تحصیلی‌ کشور‌های مختلف با سیستم تحصیلی‌ در کشور آلمان و آماده کردن داوطلبان خارجی‌ برای تحصیل در دانشگاه‌های آلمان، کالج‌ ها در آلمان دوره یک ساله‌ ای رو ارائه میدهند که در طی‌ آن دانشجو با مفاد درسی‌ مورد نیاز برای تحصیل در رشته مورد نظر خود در دانشگاه و همینطور با زبان آلمانی‌ تخصصی برای تحصیل در آن رشته آشنا میشه.

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی

جالبه بدونی که ۳۵ درصد از دانشجویان بین المللی که در دانشگاه های آلمان ثبت نام کرده اند، به دنبال گرفتن مدرک کارشناسی هستند و این مقطع تحصیلی از محبوبیت خاصی در بین دانشجویان برخوردار است. از محبوب ترین رشته های مقطع کارشناسی آلمان میشه به روابط بین الملل، کسب و کار، مهندسی، اقتصاد و هتلداری اشاره کرد. مدت زمان تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی میتونه بین شش تا هشت ترم باشد. دروس تئوری و عملی مقطع کارشناسی در آلمان باعث میشه تا درک درستی از رشته تحصیلی ات بدست آوری و در واقع پلی برای آینده شغلی و تحصیلی است.

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

اگه علاقمند باشی که مهارت های فردی خودت رو به کمک تحقیق و کارآموزی ها توسعه بدهی، بهتره که به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان هم فکر کنی! تحصیل در این مقطع میتونه درک عمیقی از رشته تحصیلی و تخصصی ات بدهد. همچنین تنوع رشته های تحصیلی، ارائه دروس انگلیسی، هزینه های تحصیل بسیار پایین و آینده شغلی عالی از مزایای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد است. مدت زمان دوره های  کارشناسی ارشد در آلمان معمولا ۲ سال (۴ ترم) است. باید توجه کنی که مقطع کارشناسی ارشد در آلمان به دو نوع پیوسته یا ناپیوسته تقسیم میشه. کارشناسی ارشد پیوسته برای توسعه مطالب رشته تحصیلی مرتبط در مقطع کارشناسی طراحی شده و کارشناسی ارشد ناپیوسته به ارتقای یک حرفه و دانش خاص کمک میکنه.

تحصیل در آلمان در مقطع دکتری

تحصیل در آلمان در مقطع دکتری

در مورد تحصیل در آلمان در مقطع دکتری باید بدونی که مدرک دکتری بالاترین مدرکیه که دانشگاه ها به دانشجویان اعطا می کنند و در این مقطع، دانشجو بایستی به طور جدی بر روی موضوع خاصی یا پروژه تحقیقاتی به مدت طولانی کار کند. این مدت زمان میتونه بین سه تا پنج سال متغیر باشد. ادامه تحصیل در مقطع دکتری در دانشگاه های آلمان از اعتبار بسیار بالایی در سطح جهان برخوردار است به طوریکه هشت دانشگاه از صد دانشگاه برتر دنیا در آلمان  قرار دارند و تحصیل در مقطع دکتری در این کشور معمولا رایگان است. همچنین ناگفته نمونه که دو راه برای تحصیل در مقطع دکتری وجود دارد:

  1. دکتری مجزا

در دکتری مجزا، دانشجو تحت نظر و سرپرستی یک پروفسورقرار دارد و بیشتر از سه چهارم دانشجویان دکتری آلمان در این نوع دکتری مشغول به تحصیل هستند.

  1. دکتری منسجم

در دکتری منسجم، تیمی از سرپرستان بر گروهی از دانشجویان دکتری نظارت می کنند که مشابه برنامه های دکتری کشورهای انگلیسی زبان است و کار به صورت تیمی انجام می شود.

معرفی مهم ترین شهرهای دانشجویی در آلمان

معرفی مهم ترین شهرهای دانشجویی در آلمان

کشور جذاب و دیدنی آلمان دارای شهرهای متنوعی برای گردشگران و دانشجویان است. اما به نظرت مهم ترین شهرهای دانشجویی و بهترین دانشگاه های آلمان کدامند؟ در ادامه مطلب میتونی با این شهرهای محبوب با رفاه اجتماعی بالا بیشتر آشنا بشی.

برلین، محبوب ترین مکان برای دانشجویان بین المللی

برلین

شهر زیبا و حیرت انگیز برلین که در واقع پایتخت کشور آلمان است، یکی از مقاصد محبوب برای دانشجویان بین المللی محسوب میشه. باید گفت که شهر برلین به عنوان یک شهر مقرون به صرفه برای زندگی کردن به عنوان بهترین شهر دانشجویی آلمان در جهان رتبه ۹ رو به خودش اختصاص داده. همچنین باید بدونی که از لحاظ علمی، ۳ دانشگاه بین المللی با کیفیت در این شهر وجود دارد که حدود ۱۶ درصد از دانشجویان آن، دانشجویان بین المللی هستند. با زندگی در این شهر میتونی با فرهنگ های متنوعی آشنا بشی چون مردم از همه اقلیت ها و قوم ها در آن به تحصیل و یا کار مشغول هستند.

دانشگاه های برتر: دانشگاه آزاد برلین، دانشگاه هومبولت برلین، دانشگاه فنی برلین

مونیخ از بهترین شهر های دنیا برای زندگی دانشجویی

مونیخ

شهر با فرهنگ و زیبای مونیخ در قسمت جنوبی آلمان قرار دارد و به عنوان یکی ازشهرهای برتر و پیشرفته دنیا برای دانشجویان بین المللی شناخته میشه. این شهر دارای ترکیبی از منظره های گسترده، کوه ها، معماری زیبا و تاریخ فرهنگی است.  دانشجویان با زندگی در این شهر علاوه بر استفاده از فرصت های تحصیلی میتوانند به مکان های متنوعی هم برای تفریح و گردش بروند.

دانشگاه های برتر: دانشگاه فنی مونیخ، دانشگاه لویدویگ ماکسیملیان مونیخ، دانشگاه علوم کاربردی مونیخ

بن از زیباترین و مناسب ترین شهرهای دانشجویی آلمان

بن

شهر بن یکی از شهر های زیبا و مناسب برای تحصیل در آلمان است. با زندگی در این شهر میتونی به انجام کار در مراکز صنعتی مشغول بشی و کار مرتبط با رشته ات رو پیدا کنی. در این شهر زمینه های پیشرفت شغلی فراوانی در حین تحصیل و بعد از آن وجود دارد.

دانشگاه های برتر: دانشگاه Bon ،دانشگاه علوم کاربردی برای امور مالی

بندر زیبا و جذاب هامبورگ از بهترین مقاصد دانشجویان بین المللی

هامبورگ

بندر زیبا و جذاب هامبورگ به عنوان مرکز رسانه ها و مناطق صنعتی شناخته میشه. شهر هامبورگ به دلیل جمعیت زیاد مردم محلی و دانشجویان بین المللی شهر شلوغی است. هر ساله دانشجویان زیادی  از سر تا سر دنیا برای کسب تجربه و پیشرفت تحصیلی به این شهر حیرت انگیز مهاجرت می کنند.

دانشگاه های برتر: دانشگاه هامبورگ، دانشگاه صنعتی هامبورگ، دانشگاه علوم کاربردی هامبورگ

فرانکفورت یکی از بهترین قطب های اقتصادی آلمان

فرانکفورت

شهر فرانکفورت رو میشه به عنوان قلب  اقتصادی و مرکز تجاری آلمان معرفی کرد. در واقع مقر اصلی بانک مرکزی اروپا هم در این شهر قرار دارد. در فرانکفورت میتونی شاهد تماشای آسمان خراشهای بزرگ و جشنواره های رنگارنگ موسیقی باشی. همچنین فرودگاه فرانکفورت هم به پرتردد ترین فرودگاه اروپا تبدیل شده! اما مهم ترین نکته وجود دانشگاه گوته فرانکفورت (Goethe Universität Frankfurt) است که با داشتن رتبه ۲۱۷ جهانی، پر افتخارترین و معتبرترین دانشگاه این شهر محسوب میشه.

انواع ویزای آلمان برای مهاجرت و سفر

انواع ویزای آلمان

در مجموع دو نوع ویزای آلمان وجود دارد که بایستی برای درخواست به سفارت آلمان در تهران مراجعه کنی.
ویزای نوع C: این یک نوع ویزای توریستی تا ۹۰ روز و قابل تمدید نیست.
ویزای نوع D: این یک نوع ویزای ملی برای بیشتر از ۹۰ روز و قابل تمدید است.

دانشجویانی که متقاضی ادامه تحصیل در آلمان هستند باید برای گروه ویزای D-Type اقدام کنند. با گرفتن قرار ملاقات از کنسولگری و همراه داشتن اسناد میتونی برای درخواست ویزا اقدام کنی. همچنین لازمه دقت کنی که برای درخواست ویزا، مدارک کاملی رو به سفارت ارائه بدهی چون در صورت ناقص بودن پرونده، مدت زمان بررسی پرونده ات به طول می انجامد.

ویزای تحصیل در آلمان

ویزای تحصیل در آلمان

اخذ ویزای تحصیلی میتونه به عنوان یکی از حساس ترین مراحل مهاجرت به آلمان محسوب بشه پس بایستی دقت کافی و لازم رو در این مرحله داشته باشی. همچنین باید توجه کنی که تمام مدارکی که ارائه میدهی باید ترجمه‌ شده باشند. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان عبارتند از :

  • ارائه‌ شناسنامه فرد متقاضی
  • ارائه‌ مدرک برای اثبات بیمه سلامت متقاضی
  • ارائه‌ پاسپورت معتبر و دارای اعتبار زمانی کافی
  • ارائه‌ مدارک نشان دهنده‌ سابقه شغلی فرد متقاضی
  • تعهد نامه مالی و گواهی نشان دهنده‌ تمکن مالی فرد متقاضی
  • تکمیل سه فرم درخواست ویزا به صورت صحیح و کامل با امضای شخص متقاضی

شرایط و مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در آلمان

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی آلمان

  • ترجمه رسمی و مدارک تحصیلی و ریزنمرات آخرین مقطع تحصیلی
  • ترجمه رسمی مدرک دانشگاهی و ریزنمرات
  • پاسپورت متقاضی با ۶ ماه اعتبار
  • مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی
  • پروپوزال و انگیزه نامه
  • توصیه‌ نامه اساتید
  • نامه پذیرش

ویزای دانشجویی آلمان و بورسیه تحصیلی

ویزای دانشجویی آلمان و بورسیه تحصیلی

تامین کردن هزینه های تحصیل در آلمان یکی از مهم ترین مسائل برای افرادی است که قصد دریافت ویزای دانشجویی آلمان رو دارند. البته جای نگرانی نیست و باید بهت بگم که تحصیل در تمامی مقاطع دانشگاه های دولتی این کشور رایگانه و بعضی دانشگاه های بین المللی این کشور دوره های تحصیلی رو به صورت شهریه ای ارائه میدهند. اما خبر خوب این است که بورسیه های متنوعی هم در آلمان برای دانشجویان وجود دارد که میتونه تا حدودی میزان هزینه های زندگی رو کاهش بدهد. بورسیه های تحصیلی در آلمان هم از طریق دولت و هم مراکز خصوصی به دانشجویان بین المللی اعطا میشه. البته مبالغ بورسیه های تحصیلی بسته به مقطع تحصیلی متفاوته.

اخذ بورسیله تحصیلی در آلمان

اگه جزو دانشجویان خواهان دریافت بورسیه تحصیلی هستی، بایستی توجه کنی که رزومه تحصیلی و پژوهشی ات نقش مهمی رو در دریافت بورسیه های تحصیلی دارد! در کشور آلمان هم دو نوع بورسیه تحصیلی برای دانشجویان وجود دارد:

بورسیه های دولتی:

  • DAAD
  • Erasmus

بورسیه های غیر دولتی:

  • بورسیه تحصیلی انیشتین
  • بورسیه تحصیلی هامبولت
  • بورسیه تحصیلی Mawista
  • بورس های تحصیلی هاینریش بول
  • بورسیه تحصیلی Konrad-Adenauer-atiftung
  • بورسیه تحصیلی ماری کوری برای کشورهای در حال توسعه

اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های آلمان

اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های آلمان

اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های آلمان به موارد زیر بستگی دارد:

  • سطح زبان
  • سن متقاضی
  • مقالات ISI و یا تالیف کتاب
  • معدل دانشجو در مقاطع قبلی
  • زمان دریافت آخرین مدرک تحصیلی
  • نوع دانشگاه فارغ التحصیلی در مقاطع قبلی

سه نوع بورسیه تحصیلی برای دانشگاه های آلمان وجود دارد:

۱- بورسیه نوع اول فقط شامل شهریه دانشگاه است.

۲- بورسیه نوع دوم شامل کل هزینه تحصیل در آلمان است.

۳- بورسیه نوع سوم که به اسم  full fund شناخته میشه در واقع علاوه بر پرداخت تمام هزینه های دانشگاه، به دانشجو حقوق ماهیانه هم داده میشه تا بتونه هزینه زندگی اش رو تامین کند و حتی دانشجو فرصت پس انداز از این مبلغ ماهیانه رو دارد.

شرایط کار دانشجویی در آلمان در حین تحصیل

شرایط کار دانشجویی در آلمان در حین تحصیل

خبر خوشحال کننده این است که دانشجویان در آلمان از شرایط کار بهتری برخوردارند!! در کشور آلمان بعضی از کارفرمایان و شرکتها، دانشجوها رو به صورت پاره وقت استخدام می کنند. همچنین آمادگی کاری و استعداد دانشجویان برای جذب نیروی کار ماهر در آینده ارزیابی میشه. اگرچه مدت زمان کار دانشجویی در این کشور محدود است و دانشجویان در هفته بین ۲۰ تا ۳۰ ساعت وقت کار کردن دارند. اما با همین ساعت کاری هم میشه هزینه تحصیل در آلمان رو تامین کرد.

کار و اقامت دائم پس از تحصیل در آلمان

کار و اقامت دائم پس از تحصیل در آلمان

یکی از مسائل مهمی که ذهن دانشجویان خارجی رو مشغول میکنه، پیدا کردن کار مناسب و اقامت دائم بعد از اتمام تحصیل در آلمان است. در کشور آلمان یک فرصت ۱۸ ماهه بعد از تمام شدن تحصیلات دانشجویی وجود داره که میتونی در این مدت زمان یک کار مرتبط با تحصیلات خودت پیدا کنی. در واقع بعد از پیدا کردن کار مرتبط، شانس گرفتن اقامت دائم رو داری. البته لازمه که ۷ سال از اقامتت در کشور آلمان گذشته باشد تا پاسپورت آلمانی بهت تعلق بگیره.

از جمله شغل های پر درآمد در آلمان میشه به رشته های پزشکی و مهندسی اشاره کرد که میزان درآمد آن ها بسته به رشته و سابقه کاری متفاوت است. اما حداقل دستمزد، ساعتی ۸ تا ۹ یورو به عبارتی ماهی ۲۰۰۰ یورو است و معمولا حقوق فارغ التحصیلان رشته مهندسی حدود ۳۰۰۰ یورو است!

زندگی اجتماعی در کشور آلمان

زندگی اجتماعی در کشور آلمان

زندگی دانشجویی در آلمان میتونه یه فرصت شگفت انگیز و نقطه اوج در زندگی ات باشد. با زندگی در این کشور میتونی از مزیت های ویژه و فوق العاده آن بهره مند بشی. همچنین میتونی با شرکت در انواع فستیوال‌ های هنری، رستوران‌ های متنوع، موزه‌ ها، مراکز فرهنگی و تماشای دیدنی های آلمان یه زندگی دانشجویی هیجان انگیز رو تجربه کنی.  بهتره بدونی که به عنوان یک دانشجوی بین‌ المللی در کشور زیبای آلمان میتونی با استفاده از فرصت‌ های به دست آمده با تاریخ و فرهنگ مردم آلمان بیشتر آشنا بشی.

چند پیشنهاد مهم برای داشتن زندگی بهتر دانشجویی در آلمان

زندگی بهتر دانشجویی در آلمان

اگر از علاقمندان مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل هستی، بهتره که قبل از رفتن به این کشور در مورد نحوه زندگی دانشجویی در این کشور به اطلاعات کاملی برسی! و نکات مهمی که در اینجا ذکر میشه رو رعایت کنی تا بتونی یه تجربه ارزشمند از زندگی دانشجویی در آلمان کسب کنی.

  • باید سعی کنی که شنونده فعالی باشی
  • باید هر چه زودتر و سریع تر زبان آلمانی رو یاد بگیری
  • بهتره یه تجربه حرفه‌ ای در یک زمینه کاری و یا رشته خودت بدست بیاری
  • بهتره سعی کنی با اطرافیانت ارتباط خوبی برقرار کنی و مهارت های اجتماعی بهتری داشته باشی

منبع خارجی:

اخذ پذیرش از دانشگاه های آلمان

امیدوارم با خوندن این مطلب تونسته باشی به تمام سوالات مبهم ذهنت در مورد مراحل اخذ پذیرش و مهاجرت به آلمان پاسخ داده باشی! با توجه به تجربه شخصی خودم بهت پیشنهاد میکنم که در مسیر پذیرش و پروسه اپلای امیدوار و صبور باشی تا به نتیجه دلخواهت برسی. اگر سوالی در مورد مراحل اپلای و مهاجرت به آلمان داری میتونی در زیر این پست بپرسی تا در حد اطلاعاتم جوابگو باشم.

مطالب مرتبط:

گران ترین دانشگاه های جهان

ارزان‌ترین کشورها برای تحصیل

1 دیدگاه

نظر بده
  1. سلام رزومه و انگیزه نامه ای که برای پذیرش دانشگاه مینویسیم چه فرقی با اونی که برای سفارت مینویسیم داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نویسنده: لطیفه ایری

لطیفه هستم. یه دختر فعال و پر جنب و جوش. علاقه زیادی به نویسندگی دارم و یکی از بلاگر های نت نظر هستم. عاشق هیجان و یادگیری مطالب به روز هستم. خوشحال میشم اگه مطالبی که نوشتم رو بخونی و نظرت رو بهم بگی و باعث افتخاره اگه پیشنهادی داری باهام در میون بذاری.